Liema Body shaper

Naarmate ik in de buurt kwam van de mooie leeftijd van 50 jaar, zag ik helaas mijn figuur wel veranderen. De kilo’s die er langzaamaan bijkwamen kreeg ik er niet meer zo makkelijk en snel vanaf als voorheen. Ondanks dat ik frequent  diverse  lessen bij Feel Good Sports volgde , kreeg  ik met  al deze fantastische lessen  mijn buik en armen helaas niet meer strakker, waar ik best wel van baalde kan ik je zeggen. Monique attendeerde mij op een  Liema behandeling die zou er voor zorgen dat het allemaal weer wat strakker eruit zou komen te zien. Aangezien ik  best wel sceptisch was t.o.v. afvallen/strakker worden zonder sporten, ben ik toch met deze behandelingen begonnen. Ik mocht op een lekker bed gaan liggen en er werden diverse pads op mijn buik en armen aangebracht. Sylvia stelde het apparaat in op een bepaald programma en ik mocht lekker een uurtje blijven liggen. Ik dacht ik doe mijn ogen dicht en ga heerlijk slapen. Maar dat viel dus even tegen. In dat uur krijg je verschillende “prikkels” via de pads. Deze stroompjes zorgen ervoor dat je tijdens de behandeling ook nog lekker je buikspieren traint, dus slapen was er helaas niet bij. Het ligt er wel aan hoe hoog de instelling is en dat bepaal je uiteraard zelf en zal voor iedereen verschillend zijn. Het is maar net wat jij aan kan. Iedere keer dat ik een behandeling kreeg, zo’n 2 x per week kreeg ik een ander programma. Deze verschillen best wel en hebben ook allemaal een ander doel. Tijdens de behandeling neem ik altijd een spannend boek mee en dan vliegt dat uurtje zo voorbij. Nu na een aantal behandelingen kan ik wel vertellen dat het wel degelijk resultaat heeft. Mijn buik en armen zijn een stuk strakker geworden dankzij de Liema behandeling. Uiteraard hoort lekker sporten en gezond eten er ook bij, maar dat spreekt voor zich lijkt mij. Ik ben helemaal blij en laat maar komen die warme zomer. Nu alleen nog even een fraaie bikini scoren.

Jacintha