Blijvertje

Feel Good Sports… een bijzonder en goed gekozen naam voor deze fantastische Feel-Good ‘Sportschool’!
Wat ben ik blij dat ik op het juiste moment Carlijn sprak die hier al 10 jaar trouw sport! 10 jaar! Ja dat snap ik inmiddels wel, als je hier eenmaal binnen bent wil je niet meer weg.
Ik heb vroeger veel gesport, als vanzelfsprekendheid tot ongeveer mijn 18de jaar.
Daarna moest ik het hebben van mijn discipline… die was ver te zoeken… ’druk’ met van alles en nog wat.
Een lange periode volgde waarin het een ding werd, sporten. E.e.a. heb ik door de jaren heen geprobeerd; steps, aerobics, spinning, hardlopen etc. Ik hield het vol maar niet van harte en zonder enige regelmaat.
Ik kreeg kinderen en sporten raakte voor mij steeds verder op de achtergrond. Stiekem baalde ik ervan. Zo nu en dan ging ik wel hardlopen, maar ook hierin… geen ruggengraat.
Ik wilde eigenlijk wel sporten of desnoods naar een sportschool, maar bij het gevoel van een sportschool komt weerstand, het is gewoon niet zo mijn ding, massaal en de sfeer.
Maar ik bedacht me en heb me ingeschreven, althans, ik zou een proefles gaan doen op zo’n sportschool. Bij toeval sprak ik Carlijn en zij vertelde me over Feel Good Sports.
Nooit van gehoord.
Ze vertelde dat ze al 10 jaar daar sportte en haar enthousiasme wekte mijn interesse. In eerste instantie dacht ik, waarom ga je in Malden sporten als je in je eigen dorp enorm veel aanbod hebt qua sportscholen?
Toen Carlijn sprak over de ‘Chi zaden en de gojibessen’ die te koop zijn bij Feel Good Sports dacht ik, oké, daar wil ik heen! Ik ben enorm geïnteresseerd in gezond eten en vond de combinatie met sporten een bijzonder aanbod. Nou ja bijzonder, in mijn ogen eerder logisch maar in geen voor mij bekende sportschool is deze combinatie ‘normaal’!?! Wouw, het bestaat dus wel. Interessant!
Bij thuiskomst bezocht ik gelijk de website van Feel Good Sports en mijn gevoel werd bevestigd, dit is wat ik zoek. De persoonlijkheid komt je zelfs op de site al tegemoet. Geweldig, het voelde goed en had gelijk het gevoel dat het iets zou worden in Malden… ja ook ik helemaal naar Malden terwijl in Cuijk genoeg aanbod is.
Ik mailde gelijk naar Feel Good Sports en hoopte dat er nog plek was voor nieuwe inschrijvingen. Dezelfde dag kreeg ik een heel liefdevol antwoord op mijn mail dat ik maandags gebeld zou worden en na dit Feel-Good-telefoontje op maandag stond ik anderhalf uur later in de Bodyfit les van Monique. Fantastisch! Hoe anders deze ervaring, en dat in een ‘sportschool’… IK!
Bij binnenkomst voel je al gelijk een juiste sfeer, relaxt, gemoedelijk, schoon, overzichtelijk en gelijk vertrouwd.
Nadat ik een eerste proefles heb ervaren heb ik me gelijk ingeschreven voor een onbeperkte en doorlopende sportkaart.
Inmiddels kan ik zeggen: Er is een leven vòòr Feel Good Sports en een leven ná Feel Good Sports! Wouw, wat een andere manier van sporten. Ik sport nu 3 a 4 keer per week en wil geen les meer missen! De aandacht, de kennis, professionaliteit, de afwisseling, de sfeer, kleinschaligheid, alles even fijn en motiverend. Monique, Sylvia en Tessa, alle drie heerlijke persoonlijkheden die geheel voor jouw doelen en plezier aandacht hebben. Maar ook het warm welkom van Annemarie en René, het is alsof je thuis komt. Dit is echt geen doorsnee sportschool!
De flexibele mogelijkheden om te komen sporten zijn ook erg prettig, zowel om gemiste lessen in te kunnen halen als om elke soort les te kunnen ervaren.
Ook met klachten sta ik soms verbaasd hoe deze worden behandeld en uitgelegd.
Deze Feel-Good sportschool is een totaalplaatje als het om je gezondheid en welbevinden gaat, kortom jouw Feel-Good zoektocht.
Ik hoop dat ik hier nog heel lang mag blijven genieten van alle professionaliteit, persoonlijkheid en flow wat Feel Good Sports mij biedt!
Angelique Eltink